Categories
Uncategorized

Cum îmbrăcăm un bebeluș sau un copil mic în funcție de vreme?

Cum îmbrăcăm un bebeluș sau un copil mic în funcție de vreme?

Ghid simplu și schematic pentru părinții care nu știu cum să-i mai îmbrace pe cei mici

DESCARCĂ AICI VARIANTA PRINTABILĂ

Cum îmbrăcăm copiii când afară este frig, dar ei vor să exploreze în ciuda temperaturilor scăzute? Cum alegem hainele unor bebeluși care vor ieși afară în cărucior (și probabil vor și dormi 2-3 ore acolo, în timp ce noi vom împinge căruțul și o cafea sleită prin tot parcul)? De unde știm dacă nu le este oare prea cald, prea frig, prea vânt, căciula prea groasă sau pantalonii prea subțiri? 

Pe când eram o proaspătă mamă îmi doream o soluție simplă, eventual un asistent personal care să îmi spună: ”Viorica, astăzi afară sunt 10 grade, un pic de vânt, ceva ceață și deloc ploaie, este momentul pentru body-ul cu iepurași, ștrampii verzi, overall-ul cu urși și cagula de lână”. Ei bine, fix asta a pregătit echipa noastră pentru voi: o schemă ușoară și isteață a îmbrăcării copiilor pentru vreme rece – ușor de citit, ușor de înțeles, organizată în funcție de temperatură. 

Am pregătit-o în format printabil, așa că puteți să o printați și să o prindeți de frigider sau de ușa de la casă, pentru a avea acces la ghidul nostru de fiecare dată când vă spuneți ”Ok, trebuie să ieșim din casă, să înceapă distracția” (unde distracția presupune un toddler agil fugind prin toată casa în timp ce voi încercați în zadar să îi puneți primul strat de haine). 

La ce întrebări răspunde ghidul nostru:

Cum să îmbrac un bebeluș sau copil mic în funcție de temperatură?

Câte straturi sunt indicate când îmbrac copilul – să nu îi fie nici prea-prea, nici foarte-foarte, ci potrivit?

Ce materiale sunt recomandate atunci când fac ”layering”?

Cum îmi dau seama dacă am îmbrăcat copilul corect?

Tot ce trebuie să faceți este să accesați acest link și să vă lăsați acolo adresa de mail – echipa noastră o să vă trimită documentul printabil i-me-diat! 

Creează-ți cartea senzorială