Categories
Uncategorized

Parenting pe timp de criza. Idei si sugestii

Parenting pe timp de criza. Idei si sugestii

Încercați să faceți activități cu copiii și aceștia nu sunt deloc interesați? Nu reușiți să găsiți un ritm zilnic? Vă pierdeți răbdarea mai des decât de obicei unii cu ceilalți? Vestea bună: nu sunteți singuri. Vestea rea: tot voi sunteți cei care va trebui să gășiți soluția potrivită pentru familia voastră.   

În perioada aceasta, a fi părinte este poate mai provocator decât a fost vreodată. Mulți dintre noi încercăm să jonglăm între a petrece timp cu copiii, a face treburile casnice care s-au înmulțit brusc, a lucra de acasă, și a ne păstra calmul după ce citim știrile.

Va propun totuși să facem un efort de optimism și să încercăm să ne bucurăm de acest timp cu copiii, să facem lucrurile pentru care până acum nu am găsit niciodată timp, să luăm această perioadă ca pe încă o experiență în care învățăm cum să fim părinți mai buni. În plus, iată câteva idei care să vă ajute să găsiți formula câștigătoare pentru familia voastră:

În perioada aceasta, Mukibooks încearcă să le fie alături părinților și, de aceea, oferim cărțile noastre de test (cu 20 de activități) gratuit timp de 10 zile câte unei familii.

De asemenea, putem asambla și livra cărțile senzoriale în 2-3 zile de la comandă. Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări.

Răbdare și multe îmbrățișări tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *