Categories
Uncategorized

Tantrumurile n-au vacanță de Crăciun

Tantrumurile n-au vacanță de Crăciun

Ghid practic și printabil pentru prevenirea tantrumurilor de Sărbători, gestionarea lor, o dată ce au început, plus exerciții și tips & tricks pentru momentele de după, alături de copii.

DESCARCĂ-L AICI

Știu, știu, cu toții visăm să avem cele mai relaxante sărbători, cu toată familia strânsă în jurul bradului, colinde, cozonac și Hrușcă – și hei, probabil chiar așa ni le vom și aminti. Însă realitatea din teren, vă spune o mamă care are deja doi copii, are ceva mai puțină beteală: sfaturi nesolicitate de la rude îndepărtate, prea multă ciocolată primită de la bunici că doar odată-i Crăciunul, cozonac și desene animate la discreție, bonus niște jucării dubioase cu prea multe luminițe și sunete stridente. Adăugați o ”Hai spune și tu o poezie dacă vrei tort!” și ”Offff, ce urâțel ești când plângi, păi nu ești tu băiat mare?” și rețeta unui tantrum ca la carte este gata!

Stați așa, avem soluția salvatoare: am pregătit pentru voi un printabil gratuit și schematic despre prevenirea, gestionarea și navigarea tantrumurilor de Sărbători. Un ghid practic, în imagini, cu sfaturi, tips and trips și scenarii pentru toate acele momente-taifun: acea a cincea bomboană pe care nu o vreți în gura copilului, acea desen animat complet nepotrivit pentru 3 ani, acel Moș Crăciun care îi sperie pe toți copiii și îi lasă răcnind de spaimă (unchiul Jean poate face treabă ceva mai bună la anul…).

”Ajutor, ce facem cu tantrumurile în vacanță?” este un ghid practic și printabil pentru:

✅ Prevenirea tantrumurilor de Sărbători.

✅ Gestionarea lor, o dată ce au început.

✅ Exerciții și tips & tricks pentru momentele de după, alături de copii. 

Iar voi îl puteți descărca și printa gratuit cu un click pe acest link.

Vă urăm sărbători line și cu cât mai puține ”Eheeeei, pe vremea mea…”.

Creează-ți cartea senzorială